Barion Pixel Rólunk
Rólunk Rólunk

Rólunk

Egy dologban nem kötünk kompromisszumot: a minőségben

Egy dologban nem kötünk kompromisszumot: a minőségben
Egy dologban nem kötünk kompromisszumot: a minőségben

A poloneked.hu-t egy lelkes grafikusokból álló csapat alapította. Mert bár rengeteg szolgáltatás létezik itthon és ma már bármit bárhová lehet nyomni, mégis hiányérzetünk volt. Nem találtuk sehol sem azt a minőséget és eredetiséget, amit elvárunk egy olyan ruhadarabtól vagy használati tárgytól, amit szívesen a birtokunkba vennénk. Szóval ötlettel tele volt a padlás, de nem volt hely, ahol megvalósulhattak volna.   

Így született a poloneked.hu!  

Sokéves nyomdai tapasztalattal a hátunk mögött sikerült olyan technológiákat behoznunk, amelyek garantálják a minőséget.

Digitális technológia

Digitális technológia

Legtöbbször digitálisan, ezen belül is direktnyomtatással szoktunk varázsolni. Ehhez kifejezetten textilhez kifejlesztett direkt textilnyomtatókat használunk, ami önmagában garancia a minőségre. Miért? A bőrbarát festékanyagot közvetlenül a textília rostszálai közé juttatja a masina, így valóban idő-és kopásálló műremekek jönnek létre. Nemcsak gyorsaság, de végeredmény tekintetében is a mi technológiánk a legjobb választás: sötét színű pólókra is tökéletes minőségben tud színátmenetes képeket vagy grafikákat tenni.

Vagy bármi, amire szükséged lehet.

A tökéletes kivitelezés nem mindig oldható meg digitális nyomtatással, bizonyos termékek esetében előveszünk más technológiákat is.

A PólóNeked Műhelyben szitanyomásra, transzfernyomásra és szublimációs nyomtatásra is van lehetőségünk.

Szitanyomás

Szitanyomás

A szitanyomás egy örök klasszikus, amihez most is érdemes visszanyúlni, különösen akkor, ha nagy mennyiségben kell előállítanunk egy-egy designt. Sokéves tapasztalatunk van ebben is - direkt és transzfer technológia közül választunk, attól függően, hogy az adott mintához mire van szükség. A nyomatokat hőkezeléssel tesszük igazán tartóssá.

Kontúrvágás

Kontúrvágás

Nálunk kontúrvágással is készülnek termékek: ilyenkor kétféle fólia közül választjuk ki azt, amelyik a mintának legjobban megfelel. A flex fóliát használó technológia a mai napig az egyik legmagasabb minőségű eljárás a pólónyomás területén. Extrém tartós és vibráló, élénk színeket ad. Egyedüli gyenge pontja, hogy a fólia nem légáteresztő, így nagyobb mintáknál kicsit kényelmetlenebb lehet a viselete. Az eljárás sajátossága miatt maximum három-négy színből állhat a minta és nem tartalmazhat színátmenetet. A nyomtatható flex fólia hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, annyi különbséggel, hogy ennek felülete fotóminőségben nyomtatható. Hátránya, hogy az anyaga viszonylag merev, ezért nagyobb méretű, egybefüggő mintákhoz kevésbé ajánlott.

Szublimáció

Szublimáció

A szublimációs nyomtatás igazi különlegesség, amivel bögrére vagy más kerámiatárgyra is nyomtathatunk transzferpapír segítségével. Mint a szitanyomás esetében, itt is hőkezeléssel zárul a folyamat. Mivel a festék besül a szálak közé, élénk színeket tudunk anélkül, hogy kitapintható lenne a festékréteg. A technológia poliészter (sport) alapanyagú textiltermékek esetében igazán ideális. Világos anyagokon fest a legjobban.   

A megfelelő technológia kiválasztását nyugodtan rábízhatod a PólóNeked csapatára, ők pontosan tudni fogják, hogy az, amit szeretnél, hogyan tud a legjobb minőségben, kompromisszumok nélkül előállni.

Kérdésed van? Tedd fel!

Munkatársaink várnak a chat-ben
Kérdésed van? Tedd fel!
Kérdésed van? Tedd fel!
Kérdésed van? Tedd fel!
Kérdésed van? Tedd fel!
chat