Barion Pixel Blog
Blog

Blog

TOP termékeink 2021-ben
2022-03-07 15:23:52

TOP termékeink 2021-ben

A tavalyi volt az eslő, teljes egésznekmondható évünk. Egy kis összegzés: sok-sok új grafika született szuper kreatív designereinknek köszönhetően. Palettánkat is szélesítettük női környakas pulóverekkel, illetve a fenntarthatóság jegyében bio pamut pólóikkal. Na de lássuk mely termékek nyerték el a szíveteket 2021-ben! Haladjunk visszafelé.

A dobogó harmadik helyére nem más került, mint a Mézeskalács város pulóverünk: édes, szerethető és a karácsonyi várakozáshoz egy tökéletes darab.

Második helyen a család kerül a főszerepbe: Apa diagram bio-pamut pólónk igazán nagy sikert aratott nálatok!

Az első helyen pedig nem más szerepel, mint az "Ez bizony egy f*sza nap lesz" - retró bögre. Ez a bögre a reggeli motivációnk, a fény a sötét reggeleken, az első kanál húsleves egy másnapos vasárnapon.. de ezeket a hasonlatokat akár holnap estig tudnánk sorolni.

Bár a nagy népszerűség egyik árny oldalával is szembesülnünk kellett, ugyanis Március elejéig nem tudtuk beszerezni ezeket a bögréket újra. De mostanra sikerrel jártunk, így újra kaphatóak!

+1

Bár a dobogóra nem fértek fel sajnos, de ahogy az elsőhűvös szellő elhaladt az ország felett, polár takaróink népszerűsége egyre csak növekedett.

Ők lettek tehát a tavalyi év győztesei. Neked talán megvan az egyik közülük?