Barion Pixel Blog
Blog

Blog

Megérkeztek a Rock legendák!
2022-03-21 15:24:35

Megérkeztek a Rock legendák!

Egy új kollabot szeretnénk nektek bejelenteni, ezúttal a neves soproni karikaturistával Szénási Ferenccel, közismert nevén Szénával közösen jelenik meg egy kollekciónk, egy különleges ajándékkal kiegészítve!

Rock'n'Roll legendák X Poloneked - ez aztán a rákenról!

Nem is akármilyen kollabról van szó: ismert lemezlovas és rádiós személyiség B.Tóth László szövegeivel kiegészülve ezek a karikatúrák már egy nyomtatott kiadásban is szerepeltek. 50 rockleganda egyedi karikatúrája készült el és került nyomtatásba, amit a készlet erejéig ajándékba adunk a rendelésed mellé, amennyiben ebből a kollekcióból választasz!

- "Szeretem a rockmuzsikát, ez inspirálta, hogy évekkel ezelőtt saját örömömre lerajzoljak egy 60-as, 70-es, 80-as évekbeli rockikont. Mindegyikük igazi karakter, ami inspiráló egy karikaturista számára. Az asztalomban egyre csak gyűltek a rajzok, így született az ötlet: érdemes lenne egy kiadványban megmutatni azokat. 2018-ban elhatároztam, ha elérek a fél százig, akkor közkinccsé teszem a Rocklegendákat. Először azt gondoltam: Saját magam írok mindegyik rajzhoz történeteket, de aztán rájöttem, hogy olyas valaki lenne a legméltóbb a feladatra, aki ennek a korszaknak nagy ismerője. Így kerestem meg B. Tóth Lászlót, akinek nagyon tetszettek a karikatúrák, így örömmel vállalta, hogy sok-sok érdekességet oszt meg az előadókkal kapcsolatban - mondta el a www.sopronitema.hu -nak Széna.

Az alkotások egyszer már életre keltek nyomtatott verzióban, most pedig már magadon is viselheted kedvenceidet! Irány a kollekció!

Az alábbi videóban röviden bemutatkozik Szénási Ferenc, művésznevén Széna, a Rock'n'Roll legendák karikatúrálnak megalkotója. Ne feledjétek: a készlet erejéig egy nyomtatott könyvet adunk ajándékba, amennyiben ebből kollekcióból rendelsz!